KLM Reisverzekering

KLM reisverzekering voor vliegend personeel

Sinds 1980 heeft Beveon Assurantiën vof reeds een speciale verzekering voor vliegend personeel zoals piloten, stewards en stewardessen. Het is namelijk bij de meeste werkgevers zo dat zij verantwoordelijk zijn voor alles wat er met hun werknemers gebeurt maar niet voor wat betreft hun bagage.

Het verschil met een normale reisverzekering is dat deze alleen dekking biedt voor privé-reizen en niet voor zakelijke reizen. Het werk van vliegend personeel is natuurlijk een zakelijke reis.

Beveon Assurantiën vof heeft voor u de oplossing om toch verzekerd te zijn tijdens uw werk.

Omdat vanuit het vliegend personeel steeds meer de vraag kwam om ook een bredere dekking af te sluiten hebben wij ervoor gekozen om het product enigszins te standaardiseren. Nu is het vanuit één product mogelijk om het gehele gezin te verzekeren of bijvoorbeeld ook de auto als u daarmee op vakantie wilt.

Let op! Alleen via onze website gesloten verzekeringen bieden deze extra dekking voor vliegend personeel voor de bagage.

Bereken uw premie

Bereken uw premie

Wilt u weten wat deze verzekering voor u kan betekenen klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. Aan het einde van het formulier krijgt u een keurig overzicht van de dekkingen en premie. Indien gewenst kunt u ook meteen de verzekering afsluiten.

Direct berekenen en afsluiten!

Hieronder vindt u een verkort overzicht van de dekkingen. Wilt u meer weten raadpleeg dan de voorwaarden. De juiste voorwaarden vindt u in de module waar u ook de berekening uitvoert. U kunt alleen rechten ontlenen aan de polis tekst met bijbehorende voorwaarden. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Kiezen uit 3 varianten

Bagagedekking

Basis

Verzekerd bedrag:
max. €1.000,-

Digitale/elektrische apparatuur:
max. €500,-

Mobiele apparatuur:
max €350,-

Overige bagage (per item):
max €350,-

Eigen risico:
€75,-

Uitgebreid

Verzekerd bedrag:
max. €3.500,-

Digitale/elektrische apparatuur:
max. €1750,-

Mobiele apparatuur:
max €500,-

Overige bagage (per item):
max €500,-

Eigen risico:
€50,-

Compleet

Verzekerd bedrag:
max. €5.000,-

Digitale/elektrische apparatuur:
max. €3.500,-

Mobiele apparatuur:
max €750,-

Overige bagage (per item):
max €1.000,-

Eigen risico:
€0,-

Tip: Neem je tijdens je reis veel sportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting.

Werelddekking

Kies Werelddekking als je buiten Europa reist.

Standaard ben je gedekt binnen Europa. Hieronder wordt mede verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Ook is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden.

Tip: Kies je voor Werelddekking? Dan adviseren wij altijd één van de varianten van de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn Medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Ongevallen

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval.

Verzekerd is:

  • Overlijden: € 25.000,-
  • Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Tip: Ga je een bijzondere sport uitvoeren? Dan adviseren wij om naast ‘Ongevallen’ ook voor de dekking ‘Ongevallen bijzondere sporten’ te kiezen (deze verschijnt na de keuze voor ‘Wintersport en bijzondere sporten’).

Wintersport en bijzondere sporten

Je bent verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrak duiken).

Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Tip: Deze dekking geeft tijdens wintersport geen vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste. Hiervoor sluit je ook de dekking Medische kosten af.

Heb je gekozen voor de dekking Ongevallen? Bij het beoefenen van bijzondere sporten, bijzondere wintersporten en technisch duiken is er geen recht op uitkering bij overlijden of invaliditeit als gevolg van een ongeval. Wil je dit meeverzekeren? Kies dan ook voor de dekking Ongevallen bijzondere sporten.

Uitgebreide sportuitrusting

Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage.

Deze dekking geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport

SOS autohulp

Met SOS autohulp heb je recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.

Let op:

  • Alleen voor voertuigen met een Nederlands kenteken.
  • Voor een huurauto in het buitenland is een creditcard verplicht.

Annuleringsverzekering

Doorlopende Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar.

Tip: Is de reissom per persoon hoger dan € 1.500,-? Verhoog dan de dekking naar € 3.000,-.

Samengestelde Reis

Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heeft u daarvoor dekking met deze aanvulling op uw doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heeft u toch de mogelijkheid uw reis voort te zetten.